El Taradell femení guanya i acaba setè

El Taradell femení acaba la temporada amb una victòria per 0 a 2 al camp del Castellnou, penúltim classificat. Les taradellenques, amb moltes baixes i amb només dotze jugadores, no van aconseguir crear perill a l’àrea rival durant la primera part però, en canvi, a la segona el domini va ser intens. Amb dos minuts van aconseguir marcar i emportar-se’n els tres punts.

El primer gol no va arribar fins al minut 70, en una jugada de contraatac que va finalitzar Sandra Codina. El Taradell va despertar a la segona part i només dos minuts després del primer gol, va arribar el segon. Golàs de Clàudia de Matos des de la zona de tres quarts del camp i per tota l’esquadra. El Taradell hagués pogut marcar un tercer gol però el marcador no es va moure. A més, el col·legiat va expulsar a Raquel Martínez i el Taradell va acabar amb deu jugadores.

El Taradell acaba la lliga ocupant la setena posició amb 45 punts, els mateixos que el Manresa que té el gol avarage a favor i ha acabat sisè. El Taradell ha guanyat 14 partits, n’ha empatat 3 i n’ha perdut 9. Ha fet 75 gols i n’ha encaixat 32, sent el cinquè equip menys golejat del grup.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook