El Taradell Femení supera el Montmajor i continua invicte a casa


El Taradell no falla a casa i dissabte va tornar a guanyar contra el Montmajor, un equip amb el qual ja s’hi havia enfrontat durant la pretemporada. Després dels 90 minuts el resultat final va ser de 4 a 1 amb gols de Raquel, Clàudia, Cristina Pol i Berta. El partit va començar molt bé i als cinc minuts de joc Raquel marxava de la seva marcadora per encara la portera visitant i marcar el primer gol de la tarda. El Taradell va disposar de diverses accions per marcar però no va aprofitar la superioritat en el joc ni el les ocasions davant un equip que no es va acostar a la porteria del Taradell, en aquesta ocasió defensada per Ani. El Montmajor només va crear perill en jugades de pilota parada i aprofitant que el sol anava impedia a les locals visibilitat bé la jugada. I va ser a través d’una falta, molt ben llançada i impossible d’aturar, quan va arribar el gol de l’empat el minut 35. Els darrers deu minuts de la primera part el Taradell va notar la falta de concentració i els nervis en veure com havia perdonat i per contra havia rebut injustament el gol de l’empat. 

 

A l’inici de la segona part el Taradell va tornar a estar desencertat tot i disposar de dues accions clares per fer el segon gol. Finalment va ser Clàudia qui també superant les seves marcadores aconseguia fer pujar el segon gol local a l’electrònic. El gol va donar tranquil·litat a un Taradell que en el darrer tram de partit va jugar a plaer i que va veure com Cristina Pol i Berta Prat acabaven  maquillant. A banda del debut d’Ani a la porteria, cal destacar el debut d’Angi i de Natàlia Cuenca.

 

Amb la victòria el Taradell puja a la cinquena posició amb 9 punts, els mateixos que el proper rival, el Manresa.

 

Taradell: Ani, Cris Galobardes, Nadeu, Donadeu, Morcillo, Ester, Laia Peix, Cris Pol, Berta, Raquel i Clàudia. També: Laia Serra, Helena, Natàlia, Angi.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook