El Taradell femení planta cara al líder però perd per la mínima contra l’OAR Vic

A l’equip femení del Taradell li van sobrar els últims 20 minuts davant l’OAR Vic, líder de la categoria i amb qui va acabar perdent per 1 a 2 aquest dissabte. Va ser la primera derrota de la temporada al camp de la Roureda.

 
El partit va començar molt bé per les locals amb un gol en pròpia porteria de les vigatanes al minut 9 després de la pressió de Berta Prat en una jugada d’atac. L’alegria local, però, va durar tres minuts, el temps que l’OAR va tardar en empatar. A partir d’aquest moment molta igualtat i molts nervis damunt del terreny de joc. Mentre Berta Prat va estar apunt de marcar en una jugada en què la pilota va anar al pal, l’OAR Vic, amb un joc molt dur, escalfava el partit.
 

A la segona part es va seguir la mateixa tònica. Malgrat la velocitat d’algunes jugadores locals, el Taradell va seguir defensant bé i buscant la seva oportunitat en atac, ja que en cap moment es va renunciar al partit tot i saber de la importància del rival. Un contraatac fulminant i tot i un primer refús, al minut 70 va arribar el que seria el definitiu 1 a 2. Als últims minuts el Taradell va patir, va notar el cansament però tot i així va intentar arribar a la porteria rival per buscar l’empat. Per això, va acabar cedint molts espais davant un OAR Vic que aprofitava la seva rapidesa a les bandes per arribar a la porteria de Txell que va salvar el gol en més d’una ocasió.  
 
Taradell: Txell, Laura Arimany, Cris Galobardes, Donadeu, Vivet, Miralpeix, Serra, Cris Pol, Berta Prat, Erra i Sandra. També: Morcillo, Clàudia i Elena. 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook