Gran triomf del Segona Catalana al camp del San Mauro

Molt bona victòria de l'equip de Segona Catalana aquest diumenge a la tarda al complicat camp del San Mauro. Els taradellencs van guanyar per 0 a 2 gràcies a un inspiradíssim Xevi Carrillo. El partit es va decidir a l'inici de la segona meitat amb dos gols consecutius.

 

A la primera meitat i, sobretot en els primers minuts, els locals van tenir el gol a les seves botes. Davant un Taradell desaparegut van disposar de tres grans ocasions per marcar. A partir dels 20 minuts el joc i el domini es va igualar i els taradellencs van tenir diverses arribades per inaugurar el marcador. Sobretot, una triple ocasió amb diversos xuts consecutius, que el porter local va resoldre.

 

A la represa va venir la primera estocada de Xevi Carrillo. Una pilota a l'esquena de la defensa la va aprofitar per superar el porter amb una vaselina. Deu minuts més tard el mateix Carrillo va fer el 0 a 2 decidint un u contra u amb el porter.

 

L'avantatge va ser clau, ja que el Taradell es va dedicar a administrar l'avantatge i amb una bona col·locació no va patir excessivament per conservar la diferència.

 

Amb aquest triomf el Segona Catalana suma deu punts. Dissabte vinent rebrà la visita d'un equip molt potent, el Sant Quirze del Vallès.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook