Fisioterapeuta

Protocols a seguir en cas de…
 
Lesió
 
La U.D. Taradell proporcionarà el servei de fisioterapeuta o de mutualitat d'urgències de la federació, en el cas que un jugador es lesioni durant un partit, desplaçament o entrenament.
 
El primer pas, serà valorar la gravetat de la lesió:
 
Lesió greu Lesió moderada
Fractura òssia, ferida profunda, hemorràgia interna, traumatisme cranioencefàlic, subluxacions o luxacions.
Ruptura muscular i/o lligamentosa, lesió de parts toves, esquinços, distensió o contusions.
Hospital General Universitari de Vic (HGUV)
 
Telefon d'urgències 93 889 11 99

 . Bayés esport. Clínica de Vic, edifici A. De 8 del matí a 9 del vespre de Dilluns a Diumenge.

 

 . Clínica Sant Josep de Vic C/ Sant Segimon nº3. Vic. Servei de Urgències 24/7.

 
En cas de lesió greu es telefonarà ràpidament al servei d'urgències de l'HGUV al telefon 93 889 11 99 perquè envii un transport sanitari a les instalacións esportives per tal de realitzar els primers auxilis i transport d'emergència al HGUV.
 
En cas de lesió moderada, és IMPORTANT demanarà al coordinador la FITXA i la DECLARACIÓ D'ACCIDENT. Sense la presentació d'aquesta documentació NO S'ATENDRÀ A CAP JUGADOR.
 
Un cop adquirida la documentació necessària el jugador només s'haurà de desplaçar fins el centre mèdic.
 
Demanar assistència al servei de fisioteràpia de la U.D. Taradell
 
Per demanar hora al fisioterapeuta del club, el jugador afectat haurà d'anar juntament amb l'entrenador a la oficina del coordinador a emplenar el document de Petició per assistir al servei de fisioteràpia de la U.D. Taradell. Un cop emplenat el document s'entregarà al coordinador, el qual li facilitarà la seva arribada al fisioterapeuta.
 
Un cop rebut el document, el fisioterapeuta gestionarà la petició i es posarà en contacte DIRECTAMENT amb el jugador per donar-li hora, en funció de les hores que tingui disponibles.
 
Aquest protocol només es saltarà en cas de emergència, sent aquesta prioritària en el cas que un jugador es faci mal durant l'entrenament els dies que coincideixi amb el fisioterapeuta al camp.
 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook