Tot a punt per començar !

Dimarts el camp de futbol la Roureda donarà tret de sortida a una nova edició del Torneig d'Estiu de Taradell. Durant l'última setmana de juny i durant tot el mes de juliol, es jugaran més 300 partits i més de 500 jugadors passaran per sobre la gespa del camp Municipal de la Roureda. L'Organització, taules i diferents voluntaris, han treballat durant tot el divendres i dissabte, perquè els camps quedessin a punt per començar la competició. 

 

Els partits començaran pels volts de 3/4 de 7 del vespre, un horari poc habitual però la massiva participació d'aquesta edició ha fet que s'haguessin d'incrementar els horaris. Així doncs, seran els més petits que obriran el torneig que s'allargarà fins a les 11 del vespre cada dia i algun divendres puntual fins a les 12 de la nit.

 

Enguany, s'ha dividit l'espai amb quatre camps. El principal serà Esports Estel, el més a prop de l'entrada, mentre que el camp Bou STI, que serà el que està més a prop de l'entrada vella, i el camp Carrera serà el que està més a prop del marcador. El camp de futbol 7, estarà situat a l'antic camp Certis de Futbol Sala, tot i que porta el mateix nom, s'ha variat amb les mides reglamentàries de Futbol 7, i hi haurà la possibilitat de tenir més públic a la graderia amb una bona visibilitat.

 

Un any més, el torneig ha estat molt participatiu: Prebenjamí (10 equips), Benjamí (10 equips), Aleví (11 equips), Infantil a Futbol 5 (11 equips), Femení Júnior (9 equips), Femení Sènior (7 equips), Infantil a Futbol 7 (4 equips) i Cadet a Futbol 7 (11 equips). Són els 73 equips que participaran enguany. Finalment, la categoria de Juvenil va ser suspesa, quan els Testicles de Jehova van comunicar que no tenien prou gent a l'organització.

 

Recordem que podeu trobar tota l'informació, a l'espai Torneig de F5 i F7 a la web.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook