Presentació dels equips 2012-2013 i celebració del 65è aniversari de la U.D. Taradell

La Unió Deportiva Taradell va fer aquest dissabte a la tarda la presentació oficial de tots els equips i jugadors que formaran part del club durant la temporada 2012-2013. L'acte es va fer al municipal de la Roureda amb un acte molt seguit per pares, mares i familiars dels jugadors.

 

Primer de tot, cada un dels equips i jugadors van desfilar per la gespa artificial de la Roureda, mentre Joan Puig, que va fer de presentador, anunciava els integrants dels equips. Els últims en sortir a la gespa van ser els jugadors del primer equip (Segona Catalana) que ho van fer un per un.

 

Tot seguit, es van fer els parlaments. Primer del capità del primer equip, Joan Morcillo, i tot seguit de Toni Atència, en nom de l'actual junta del club. Atència va agrair la feina realitzada per Miquel Bou i Edu Berruezo, que fins la temporada passada van formar part de la junta, i va donar la benvinguda a Albert Rovira que en formarà part. També explicar la filosofia del club i la voluntat d'anar millorant dia rera dia.

 

Cal destacar que es va tornar a fer l'acte simbòlic als més petits del club, vestint-los amb la samarreta del club. La part final va ser la més emotiva. Per celebrar els 65 anys de la fundació del club, es va projectar un muntatge fotogràfic en una pantalla gegant, on es van poder veure imatges històriques del club i dels jugadors que hi han passat.

 

L'acte es va tancar amb un castell de focs i una botifarrada popular al local social. Podeu veure una galeria de fotos clicant aquí.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook