El comitè de competició dóna els 3 punts al Taradell per alineació indeguda del San Lorenzo

Finalment, aquest dimecres el Comitè de competició de la Federació Catalana de futbol ha fet oficial la resolució a la impugnació que va fer la U.D. Taradell del partit de la segona jornada contra el San Lorenzo. El Comitè ha donat la raó al club taradellenc i ha decretat que l'alineació del davanter Òscar Campano no era legal.

 

Precisament aquest jugador va ser qui va marcar l'únic gol del partit, que va acabar amb victòria visitant per 0 a 1. Campano arrossegava una sanció de 5 partits de la temporada anterior quan militava amb el Can Trias a Tercera Catalana. I només havia complert 3 partits la temporada passada.

 

La Unió Deportiva va decidir presentar recurs dos dies després del partit en saber que tenia una sanció pendent. La resolució oficial manifesta que la sanció és "per haver comès alineació indeguda" i dictamina "la pèrdua del partit pel club UD San Lorenzo per 3 gols a 0, amb la multa accessòria.

 

Amb aquests tres punts, el Taradell ja en suma 6 a la classificació després de la victòria de dissabte passat al camp del Tona.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook