Homenatge a l'equip de 1973 en la presentació dels equips de la U.D. Taradell

Dissabte a la tarda es va fer la presentació oficial de tots els equips i jugadors que defensaran els colors de la U.D. Taradell durant aquesta temporada 2013/14. En total 12 equips competiran des de l'edat de prebenjamins fins a l'equip de Segona Catalana.

L'acte, celebrat al municipal de la Roureda, va comptar amb la desfilada de tots els equips: 2 prebenjamins, 2 benjamins, 2 alevins, 1 infantil, 1 cadet, 1 juvenil, 1 infantil-cadet femení, 1 femení sènior i el Segona Catalana. També es van presentar els jugadors més petits del club que formen part de l'escola de la U.D. Taradell. Com és tradicional van rebre el bateig futbolístic, vestint una samarreta del club que els van donar els jugadors del primer equip.

L'acte també va servir per fer un homenatge als integrants, jugadors i directius que l'any 1973 van assolir el primer ascens a Primera Regional. Va ser en un partit amb victòria taradellenca al camp del Ripoll. Els homenatjats van rebre el reconeixement públic i una bufanda de la U.D. Taradell.

Finalment, l'acte també va servir per homenatjar els exjugadors Edu Morató i Joan Morcillo que s'han retirat. El motiu va ser que van fer tot la carrera futbolística defensant com a únics colors, el blanc i blau de la Unió Deportiva Taradell. Van rebre una placa commemorativa.

La presentació va acabar amb una botifarrada popular per a tots els jugadors, entrenadors, pares i mares, i familiars.

Aquí podeu veure una galeria d'imatges de la presentació.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook