L'Escoleta guanya el mini derbi per golejada

Taradell i Tona, en la categoria escola, s'han enfrontat aquest dissabte al matí al camp Municipal de la Roureda. Tot i ser la categoria de l'aprenentatge al futbol, sempre fa gràcia veure jugar els més petits del club i aquest cop ha sigut el Taradell qui s'ha endut el mini derbi per 14 gols a 0.

El Taradell ha dominat el partit de principi a fi. Els blancs i blaus que venien de perdre la setmana passada al camp del Roda, han encarrilat molt bé el partit des de bon principi i al primer minut ja han obert el marcador amb un gol de Joan Pujol. A la primera part, els taradellencs s'han posat 4-0 amb tres gols d'Aniol Pérez.

A la segona part, el Taradell ha ampliat el marcador. Amb un joc molt directe, Gil Cambra amb dues ocasions, Jan Llopart, Roger Rafart i Oriol Payerols ficaven el 9-0 en el marcador.

A la tercera part, el Taradell ha ampliat el resultat. Jan Trapero i Gil Cambra en dues ocasions cadascun, posaven el 13-0 en el marcador.

A la quarta part, els taradellencs han afluxat el ritme i s'han dedicat més a jugar la pilota. Ja cap als minuts finals, Gil Cambra posava el 14-0 definitiu.

Tot i guanyar, el Taradell no suma cap punt ja que l'intenció del campionat que juga, és que els jugadors aprenguin a formar-se en aquest esport.

Han jugat: Oriol Reig, Arnau Freixas, Pau Caballeria, Marc Raurell, Jan Trapero, Joan Pujol i Aniol Pérez. També: Gil Cambra, Jan Llopart, Oriol Payerols i Roger Rafart.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook