El Benjamí A guanya el Torneig a Santa Eugènia.

El Benjamí A va proclamar-se campió aquest cap de setmana passat del 22è Torneig de fubol base Memorial Joan Güell i Mas de Santa Eugènia de Berga. L'equip taradellenc va superar a la final al Manlleu per 3 gols a 0.

 

A les semifinals va superar al Santa Eugènia per 0 a 5, a qui ja havia derrotat en la fase prèvia per 1 a 6. També va superar al Voltreganès per 3 a 1.

 

D'altra banda, destacar que el mateix equip va participar el cap de setmana del 30 de maig i l’1 de juny al Mic Football 7 que es celebrava a Andorra. Els taradellencs van jugar a la categoria A i van fer un molt bon paper.

 

Els de Plade i Raul van aconseguir passar ronda a la lligueta guanyant a l’Ordina (8-0), empatant contra l’Igualada (1-1) i perdent contra el Villareal (0-4). Arribats a vuitents de finals, el Taradell va caure davant l’Igualada (3-1) i l’Hospitalet (4-1).  Tot i així van oferir un bon paper amb equips de categoria Preferent.

 

Mentrestant, el Benjamí B va participar aquest cap de setmana en un torneig a Roda, on es va trobar amb equips de superior categoria i jugadors amb un any més d'edat. Tot i això, l'equip taradellenc va competir amb molt esforç i acabant amb bones sensacions.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook