La UD Taradell presenta un balanç molt positiu de la temporada 2013/2014

L’objectiu de la Junta Directiva de la Unió Deportiva Taradell d’eixugar el deute de 6.000 euros dels anys anteriors ha estat una realitat. Així es va anunciar durant l’assamblea anual que es va celebrar el passat dissabte al local social. Amb la presència d'una desena de socis, els directius, menys Joan Puig que va justificar l’absència per questions laborals, van fer un balanç pel que fa a la situació actual del club tant econòmica com esportiva i social de la darrera temporada.

En l’aspecte econòmic hi ha hagut 137.333,54 euros d’ingressos i unes despeses de 128.785,64 euros. Es tracta d’un resultat més positiu del previst segons el pressupost exposat fa un any. Aquest saldo positiu de més de vuit mil euros servirà per eixugar el deute de sis mil euros que arrossega el club d’anys anteriors.

En el pressupost de la temporada 2014/15, el club té previst aconseguir un saldo positiu de 3.210 euros amb uns ingressos de 135.310 euros i unes despeses de 122.100 de despeses.

En l’àmbit esportiu es va fer balanç de les classificacions dels equips del club de la darrera temporada i es va anunciar les novetats en el primer equip, en una plantilla que entrenarà Xavier Pillao, i també els nous entrenadors del futbol formatiu de cara la propera temporada. La plantilla del primer equip no està tancada i hi podria haver novetats tant en altes com en baixes abans de començar la Lliga.

En l’apartat social es va parlar de les activitats que organitza el club i també es va comentar que el bar ha hagut d’obrir més hores per cobrir les necessitats del Parc d’Esports. També de les quotes dels socis i les fitxes, que es mantenen, però enguany la Federació Catalana de Futbol ha creat la mútua del jugador. Es tracta d’un apartat en què cada jugador haurà de pagar a la Federació per poder disposar de l’assegurança. Sense aquesta, no podrà jugar. Tots els punts de l’assemblea van ser aprovats per unanimitat.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook