Jordi Freixas serà l'entrenador del primer equip de la U.D. Taradell

Jordi Freixas serà l'entrenador de l'equip de Tercera Catalana de la U.D. Taradell de cara a la temporada 2015-2016. L'acord es va produir ja fa algunes setmanes, però s'ha volgut esperar a la finalització de la lliga per anunciar-ho oficialment.

 

Freixas és una persona que coneix perfectament la filosofia del club, ja que s'hi va formar futbolísticament abans de fitxar pel futbol base de l'Espanyol. També va formar part del primer equip durant algunes temporades a la Regional Preferent.

 

Com a tècnic ha entrenat, entre d'altres, al Seva i el Gurb i també al futbol base de la UD Taradell i del Manlleu. Juntament amb Freixas, hi haurà com a entrenadors assistents Jordi Peipoch, un home de la casa, i Jordi Tubau.

 

A nivell de plantilla, de moment es pot anunciar que la majoria del bloc de l'any passat continua i ja s'han tancat dos fitxatges, juntament amb el juvenil Nil Espuña que puja al primer equip.

 

Nou secretari tècnic i coordinador

 

D'altra banda, el nou responsable de portar la coordinació esportiva serà l'Èric Güell, actual entrenador del club i ex coordinador de la UE Seva durant cinc anys. Ell assumirà la secretaria tècnica i coordinació del club. Té 24 anys i disposa de tots els requisits per assumir el càrrec: titulat amb el segon nivell d'entrenador de la Federació Catalana de Futbol i un noi que coneix molt bé la filosofia del club.

 

Des de fa diverses setmanes ja treballa, juntament amb els responsables de l'Àrea esportiva, per dissenyar la nova estructura de club. Entre d'altres, es potenciarà el treball formatiu i educatiu dels entrenadors i es definirà una metodologia comuna a tots els equips amb uns entrenaments orientats en funció de les edats dels nens i nenes.

 

També es treballa per dissenyar una nova normativa interna per tots els equips que abarcarà punts tan importants com els valors en l'esport i del club. El nou coordinador, conjuntament amb l’Àrea esportiva, faran reunions amb tots els equips quan acabin de programar la nova temporada per explicar el projecte esportiu.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook