La Federació suspèn dues jornades de lliga per prevenir el Coronavirus

 


 
 
La Federació Catalana de Futbol ha comunicat aquest dimecres la suspensió dels partits de totes les competicions del futbol amater i formatiu masculí i femení durant les properes dues setmanes. El motiu és per prevenir el contagi del CoronaVirus. La Federació Catalana porta a terme aquesta decisió seguint els consells de la Federació Espanyola i les autoritats sanitàries del Govern de la Generalitat.
 
Per tant, les competicions de lliga quedaran afectades els caps de setmana del 14 i 15 de març i també el 21 i 22 de març. Un cop passi aquestes dues setmanes, es valorarà si aquesta mesura s’allarga o no, segons l’evolució que marquin les autoritats sanitàries. El què el club no pot informar quan es jugaran aquests partits. S’haurà d’esperar que la Federació Catalana prengui una decisió a la gestió d’aquesta suspensió. 
 
Pel que fa els entrenaments, de moment avui dimecres no es suspendran. Tot i això, la junta directiva del club es posarà en contacte amb l’Ajuntament de Taradell, per valorar com gestionar la situació actual. La junta directiva posarà en valor tots els consells que puguin donar-nos i en funció de com es vagin desenvolupant les fets, es prendrà la decisió respecte els entrenaments que es farà extensiva a través de la pàgina web, xarxes socials i a través dels entrenadors i delegats de l’equip.
 
Podeu veure el comunicat de la Federació Catalana de Futbol clicant aquí.
 
La Junta Directiva

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook