La UD Taradell dona tret de sortida a la temporada demostrant força i unió a la presentació d'equips

Graderia plena de gom a gom des de principi a fi d'una tarda de jornada familiar i de trobada entre famílies, aficionats, socis i jugadors i jugadores de la Unió Deportiva Taradell. Aquest és el resum de la jornada de presentació d'equips que es va celebrar el passat dissabte al camp de la Roureda.

 

Lea graderia ja es va omplir de gom a gom per presenciar la victòria del primer equip davant el Molinos, la primera de la temporada. Els càntics i el bombo van tornar a sonar en una gran tarda a la Roureda.

 

Un cop acabat el partit del primer equip, els equips es van agrupar per fer les fotos individuals de cada jugador/a que serviran per completar l'apartat d'equips de la web.

 

El moment més esperat va ser la presentació de tots els equips. Primer de tot, es va fer un resum de tots els canvis i feina que s'ha fet des de la junta i l'àrea esportiva i es va destacar l'increment d'equips al club, un total de 16 ( sis més que la temporada passada) i els 230 jugadors, una norantena més que la temporada 2020-21. A l'inici, també es va tenir un record per Emili Pladevall, traspassat aquesta setmana i pels familiars, socis i aficionats traspassats en l'epoca de pandèmia.

 

Durant la presentació també es va destacar a tota aquella gent que no forma la part esportiva, el personal d'administració, bar, manteniment, assessors i junta directiva. Després els equips van sortir un per un, de més petits a més grans desfilant per davant la graderia. Llavors, es van fer la foto d'equip i van situar-se al mig del camp.

 

El primer equip, com ja és habitual va sortir jugador per jugador des de túnel de vestidors fins a arribar al mig del camp. Els jugadors i cos tècnic van ser aclamats, després de l'ascens a Segona Catalana, però també per la victòria aconseguida en el partit de la tarda.

 

Finalment es van presentar les àrees esportives de tecnificació, captació, l'entrenador de porters Gerard Bobé i el coordinador Raul Obiols.

 

Mercè Cabanas, alcaldessa de Taradell, va tancar l'acte agraïnt l'assistència i amb un missatge de 'Gràcies' per a tothom qui forma el club i porta el nom de Taradell arreu.

 

La jornada va acabar amb una botifarrada popular amb pares, mares, jugadors/es i cos tècnic del club.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook