Raül Obiols Rodríguez

Coordinador del Futbol Formatiu masculí i femení
Llicenciat en CAFE, entrenador de futbol UEFA 'A' i amb un Màster d'Scouting i Direcció esportiva en futbol.

Obiols arriba a la coordinació la temporada 2021-2022 per donar un nou impuls als equips i jugadors i jugadores que han de ser el futur del club. Arriba procedent de la Fundació UE Tona, on des de de fa tres anys era coordinador i entrenador base. Anteriorment, també havia estat a la coordinació base de l'AEC Manlleu i havia entrenat al Vic Riuprimer i a Sant Julià de Vilatorta.

El nou coordinador, juntament amb la Direcció esportiva del club, ja està planificant la propera temporada. La voluntat és consolidar els equips base de l'entitat i incrementar el nombre d’equips i la formació inicial a través de l’Escoleta. En aquest sentit, també es vol impulsar un nou projecte esportiu en el qual es combini l’adquisició de coneixements teòrics i pràctics esportius per part del jugador amb una línia pedagògica que també impliqui la vessant humanística de cada nen i nena.

L'objectiu no només serà consolidar nous equips base, sinó també es treballarà per potenciar-los a nivell competitiu amb la intenció de lluitar per l'assoliment d’ascensos i categories superiors. Al mateix temps, també es vol fer un treball perquè molts jugadors taradellencs que militen en equips fora del poble, tornin al club.

UD Taradell