Després d'haver passat uns anys al camp de la Rectoria, la U.D. Taradell es va desplaçar al camp de la Roureda, a les actuals instal·lacions que abans del 2001 comptaven amb un terreny de joc de terra. Al llarg de la història, el camp ha anat patint diferents canvis.

Actualment, el nostre club compta amb un terreny de joc de gespa artificial, que va ser inaugurat l'any 2002. Aquest camp va ser el primer d'Osona a tenir gespa artificial, una superfície que a partir de llavors s'aniria instal·lant en tots els camps del país. Les mides del rectangle de joc són 100 metres de llargada x 65 d'amplada. Està dotat amb un rec subterrani juntament amb reixes d'evacuació d'aigua de la pluja.

El club també compta amb un local social que disposa d'un bar obert tots els dies d'entrenaments i durant tot el cap de setmana. Integrat en l'equipament, es pot trobar una zona pels fisioterapeutes del club per tractar les lesions dels esportistes i unes oficines per atendre els pares, mares i socis del club. A la planta baixa, hi ha els magatzems de la roba, de l'encarregat del material i la sala de neteja de roba. Actualment, s'ha habilitat una sala de reunions per la junta i també el despatx de l'Area Social i Esportiva.

A les instal·lacions també hi ha una graderia amb una capacitat per a 500 espectadors. Normalment la grada s'omple durant els partits del primer equip, però quasi mai s'ha vist plena del tot, només el dia de l'ascens a Regional Preferent l'any 2003. Sota la graderia hi ha els vestuaris, amb una capacitat per a quatre equips i dos espais per als àrbitres. Els vestuaris es van reformar parcialment el setembre del 2010 i ara compta amb dues entrades. Una que dóna accés al terreny de joc i l'altra a la zona del local social.

Paral·lelament, el Camp Municipal de la Roureda compta amb una zona d'escalfament, un marcador electrònic i també una xarxa que envolta el camp per evitar la pèrdua de pilotes.