Des d'aquesta pàgina, podràs efectuar la inscripció del teu equip a la categoria que li pertoca. Les inscripcions, s'obriràn el dia 13 de maig a les 8 del matí quan es publicaran els enllaços en aquest mateix apartat. A baix d'aquesta pàgina, et deixem el manual per facilitar la tasca de la inscripció a cada equip.

Abans de seguir, us recordem que la inscripció s'ha de fer tota al mateix moment i seguint els passos tal com marca el manual. Si feu les inscripcions variant una funció, amb dos moments diferents, o sortiu de la pàgina, o des d'un altre apartat del programa, no entrarà en mans de l'organització i no la podrem validar. Per aquest motiu, ho remarquem: és important que segueixis els passos del manual fins a la validació de l'equip. Si no ho fas així, hauràs de tornar a començar. Tenir en compte que si després d'uns 30 minuts no us hem validat l'equip, envieu un correu electrònic a torneigfutbolsalataradell@gmail.com o si voleu assegurar que ho heu fet, automaticament el podeu enviar.

IMPORTANT: Des de l'organització temem que sigui una cursa per qui té lloc i que els equips no feu l'inscripció ben feta i amb tota la documentació. Per això, volem deixar molt clar que és imprecindible inscriure tots els jugadors i jugadores a l'equip i que cal omplir correctament totes les dades de cada jugador i l'equip. L'organització no tindrà cap mena de mirament a rebutjar un equip que no hagi entrat l'informació bé quan es detecti rapidesa. Cal que repasseu l'apartat de normativa interna, ja que no es podran fer fitxatges. 

IMPORTANT! Configureu el google Chrome amb versió castellà.

Clica a la categoria que et pertoca per inscriure el teu equip:

ATENCIÓ: Es molt important que al pas número 7, no marcar la casella ''Añadir mi perfil a la plantilla''.

RECORDEM QUE S'HAN D'APUNTAR TOTS ELS JUGADORS DE L'EQUIP. NO ES PODRÀ INCORPORAR CAP JUGADOR DESPRÉS DE LA INSCRIPCIÓ.

IMPORTANT. CAL INSCRIURE BÉ L'EQUIP I AMB TOTES LES DADES QUE ES DEMANEN. EN CAS QUE NO ESTIGUIN BEN INSCRITS, EL SISTEMA HO REBUTJARÀ.


Inscriu el teu equip en categoria Prebenjamí

 

Inscriu el teu equip en categoria Benjamí


Inscriu el teu equip en categoria Aleví

 

Inscriu el teu equip en categoria Infantil
 

Inscriu el teu equip en categoria Cadet

DESCARREGA'T EL MANUAL D'INSCRIPCIÓ